NL | EN | DE

Neem contact met ons op!

06 50230763

Zelf vloer leggen

Ook losse verkoop mogelijk !

Bent u zelf handig of wilt u het leggen in eigen beheer doen, wij denken graag mee. Bij aanschaf van een vloer van ons helpen we u graag met tips en advies zodat de vloer er ook zeker mooi in komt. Voor u fijn en ook voor ons.

Parket & Interieur bezorgt indien gewenst de vloer  en geeft op locatie professioneel advies. Waar te beginnen, legadvies, waar op te letten, in gebruik name vloerverwarming,  hoe te leggen bij kozijnen en dorpels enz….

De garantie op de materialen blijft gelijk  aan als wij de vloer zelf zouden leggen.

Vergeet de randafwerking niet, dit maakt een vloer helemaal af. Zelf schaven wij elke plint pas aan de onderzijde. Dit zodat er niet of zo min mogelijk gekit hoeft te worden en de plint de glooiingen van de dekvloer mooi volgt. Een neut bij het kozijn en een architraaf rondom het kozijn.

Probeer zo min mogelijk lijsten en/of profielen te gebruiken en zo strak mogelijk te zagen. Dit zorgt ervoor dat het geen “doe het zelf” uitstraling krijgt. Uiteraard wel altijd een speling respecteren.

Na montage een onderhoudslaag en uw vloer is af!

Bent u geïnteresseerd?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!

077 4772104

Of stel uw vraag via het contactformulier!

Parket & Interieur heet voortaan Chateau Parket & PVC Maasbree! Zelfde eigenaar, zelfde service en zelfde kwaliteit! Kom gezellig langs in onze showroom voor passend advies en een kopje koffie!