NL | EN | DE

Neem contact met ons op!

06 50230763

Schade en Herstel

Schade expertise en reparatie

Parket & Interieur mag voor elke verzekeringsmaatschappij een rapport uitbrengen.

Heeft u schade aan uw vloer, zoals waterschade, brandschade of beschadiging als krassen en deuken of wilt u uw bestaande parketvloer uitbreiden? Wij zorgen voor een deskundige expertise en een vakkundige reparatie. Tevens is Parket & Interieur gespecialiseerd in restauratie van hele oude vloeren.

Uw oude of beschadigde vloer weer als nieuw!

Schade aan uw parketvloer is niet altijd te voorkomen. Veel schades zijn uitstekend te repareren. Of u nu iets zwaars heeft laten vallen of u heeft te maken met brand of waterschade, veel is te herstellen.

In veel gevallen zult u hiervoor verzekerd zijn en vraagt uw verzekeraar een offerte voor het herstellen van de schade. Parket & Interieur verzorgt voor u een overzichtelijk schaderapport dat u dan naar uw verzekeraar kunt sturen. Ook het uitvoeren van de schade herstel werkzaamheden behoren tot onze mogelijkheden. Uitruimen van meubels en evt tijdelijke opslag is geen probleem.

Bent u geïnteresseerd?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!

077 4772104

Of stel uw vraag via het contactformulier!

Parket & Interieur heet voortaan Chateau Parket & PVC Maasbree! Zelfde eigenaar, zelfde service en zelfde kwaliteit! Kom gezellig langs in onze showroom voor passend advies en een kopje koffie!