NL | EN | DE

Neem contact met ons op!

06 50230763

Traprenovatie Venlo

Kan uw trap wel een opknapbeurt gebruiken? Dan is een traprenovatie de oplossing waar u naar opzoek bent. Een trap met veel slijtagesporen kan afbreuk doen aan de rest van uw mooie interieur, dat is natuurlijk zonde. Wij van Parket & Interieur zijn gespecialiseerd in traprenovatie Venlo en zorgen ervoor dat uw trap weer gezien mag worden!

Traprenovatie Venlo, voor verschillende materialen

Traprenovatie is op vrijwel alle soorten trappen mogelijk. Zowel rechte, gedraaide, gesloten of open trappen, met of zonder borders. Daarnaast kunnen we overweg met trappen van allerlei soorten materialen (beton, hout, of natuur- en kunststeen) is voor ons geen probleem.

Hoe renoveren we uw trap?

Bij het renoveren van trappen werken wij met een overzettrede systeem. Dit systeem bestaat uit onderlaag van watervaste berkenmultiplex met hierop een massief eiken toplaag. De overzettreden zijn voorzien van een massief houten neuslijst en kunnen indien gewenst ingefreesd worden met een antislipprofiel. De treden worden meestal gemaakt in onze eigen werkplaats, ze zijn in meerdere breedtes en sorteringen verkrijgbaar en worden naar wens gekleurd. Voor het stootbord bieden we u de keuzes om deze in dezelfde kleur als de trede te nemen of in een Ral kleur (welke gelijk is aan uw trapboom). Voor een meer exclusieve uitstraling zijn er ook RVS-toepassingen mogelijk, of zelfs ingebouwde ledverlichting.

Onze showroom met een complete trap

In onze showroom staat een compleet beklede trap, waar we u tot in detail alles kunnen laten zien en uitleggen. Daarnaast kunt u in onze showroom ook alle kleuren bekijken.

Wilt u een afspraak maken? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Bent u geïnteresseerd?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!

077 4772104

Of stel uw vraag via het contactformulier!

Parket & Interieur heet voortaan Chateau Parket & PVC Maasbree! Zelfde eigenaar, zelfde service en zelfde kwaliteit! Kom gezellig langs in onze showroom voor passend advies en een kopje koffie!