NL | EN | DE

Neem contact met ons op!

06 50230763

Traprenovatie Roermond

Bent u op zoek naar een specialist in traprenovatie Roermond en omgeving? Zoek dan niet verder, want hier bent u aan het juiste adres! Parket & interieur is de specialist in het renoveren van trappen. We zien vaak dat er minder aandacht wordt besteed aan een trap, waardoor die op lange termijn gaat slijten. Dit is natuurlijk zonde van uw mooie interieur. Daarom vinden wij dat een trap, net zoals de rest van het interieur, de juiste aandacht verdient. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw trap er weer al nieuw uit komt te zien!

Een renovatie is mogelijk op bijna alle trappen, in alle soorten en maten. Dus heeft u een wenteltrap, een rechte trap, een open trap, een dichte of gedraaide? Dat maakt voor ons niet uit. Ook het soort materiaal is bij Parket & Interieur geen probleem.

Wanneer kan ik terecht voor een traprenovatie bij Parket & Interieur?

Wanneer is uw trap aan renovatie toe? Wanneer er blijvende slijtage te zien is, wordt het tijd om aan traprenovatie te denken. Een versleten trap is immers een doorn in het oog wanneer de rest van uw interieur op orde is.

Ergert u zich aan uw versleten trap en ben u benieuwd naar hoe dit opgelost kan worden? Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat uw complete trap gerenoveerd wordt, inclusief trapboom. Bekijk onze sfeerfoto’s voor een impressie van onze werkzaamheden.

Showroom in Maasbree

Benieuwd hoe uw trap er mogelijk uit komt te zien? In onze showroom is er een ruim aanbod aan voorbeelden waar u elk detail kunt bekijken. Laat u informeren door onze specialisten want wij hechten veel waarde aan persoonlijk advies! Dus bent u geïnteresseerd geraakt in een traprenovatie? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via 077 4772104 of vul het formulier in op onze contactpagina!

Bent u geïnteresseerd?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!

077 4772104

Of stel uw vraag via het contactformulier!

Parket & Interieur heet voortaan Chateau Parket & PVC Maasbree! Zelfde eigenaar, zelfde service en zelfde kwaliteit! Kom gezellig langs in onze showroom voor passend advies en een kopje koffie!