NL | EN | DE

Neem contact met ons op!

06 50230763

Traprenovatie Maasbree

Past uw trap niet meer bij de rest van uw interieur? Of zitten er teveel slijtagesporen op uw trap? Dan is het een goed idee om uw trap te renoveren! Parket & Interieur is gespecialiseerd in traprenovatie Maasbree en maakt uw trap weer als nieuw.

Traprenovatie Maasbree, voor alle soorten trappen

Parket & Interieur renoveert vrijwel alle soorten trappen. Van rechte tot gedraaide trappen, van gesloten tot open trappen, met of zonder borders, het is allemaal mogelijk. Daarnaast werken we met trappen van allerlei soorten materialen. Een betonnen, houten, of natuur- en kunststenen trap is voor ons geen probleem.

Overzettrede systeem

Wij werken bij het renoveren van trappen met een overzettrede systeem. Dit systeem bestaat uit een onderlaag van watervaste berkenmultiplex, met een massief eiken toplaag hierop. De overzettreden zijn voorzien van een massief houten neuslijst en we kunnen deze indien gewenst infrezen met een antislipprofiel. De treden maken we meestal in onze eigen werkplaats. Daarom zijn er meerdere breedtes en sorteringen verkrijgbaar en kunnen ze naar wens worden gekleurd. Voor het stootbord bieden we u de keuzes om deze in dezelfde kleur als de trede te nemen of in een Ral kleur (welke gelijk is aan uw trapboom). Voor een meer exclusieve uitstraling zijn er ook RVS-toepassingen mogelijk, of zelfs ingebouwde ledverlichting.

Complete trap in onze showroom

In onze showroom staat een compleet beklede trap, waarmee we u alles zeer gedetailleerd kunnen laten zien. Daarnaast kunt u in onze showroom ook alle kleuren bekijken.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Bent u geïnteresseerd?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!

077 4772104

Of stel uw vraag via het contactformulier!

Parket & Interieur heet voortaan Chateau Parket & PVC Maasbree! Zelfde eigenaar, zelfde service en zelfde kwaliteit! Kom gezellig langs in onze showroom voor passend advies en een kopje koffie!