NL | EN | DE

Neem contact met ons op!

06 50230763

Traprenovatie Horst

Iedereen wil natuurlijk in een zo mooi mogelijk huis wonen. Dit begint vaak bij de styling van de woonkamer. Je legt een mooie vloer, zoekt een mooi interieur en trekt de stijl door naar de rest van het huis. Toch is er een plek die vaak vergeten wordt en minder aandacht krijgt; de trap. Vaak zijn er juist op de trap slijtagesporen zichtbaar, wat helaas afdoet van je mooie interieur. Parket & Interieur is gespecialiseerd in traprenovatie Horst en maakt uw trap weer als nieuw.

Traprenovatie Horst voor het renoveren van je trap

Trappen zijn goed te renoveren, voor alle soorten trappen (open of gesloten, recht of gedraaid, met of zonder borders). Ook het materiaal van de trap is meestal geen probleem. We renoveren dan ook graag houten, betonnen, natuur- en kunststeen trappen. Met de traprenovatie werken we met een overzettrede systeem. Dit bestaat uit een onderlaag van watervaste berkenmultiplex met hier bovenop een massief eiken toplaag. De treden worden voorzien van een massief hout neuslijst en kunnen daarnaast ook ingefreesd worden met een antislipprofiel. Dit maakt uw trap weer mooi en ook veilig!

Uit onze eigen werkplaats

De traptreden worden gemaakt in onze eigen werkplaats. Maatwerk is dan ook erg belangrijk bij het renoveren van trappen. Dankzij onze eigen werkplaats kunnen we op de kleur naar wens werken en met verschillende breedtes en sorteringen. Voor het stootbord bieden we u de keuzes om deze in dezelfde kleur als de trede te nemen of in een Ral kleur (gelijk als uw trapboom). Wilt u een exclusieve uitstraling zijn er ook rvs-toepassingen en mogelijkheden met ingebouwde ledverlichting.

In onze showroom staat een compleet beklede trap waar we u tot in detail alles kunnen laten zien. Nog twijfels over de kleur of het materiaal? Kom eens kijken in onze showroom en vraag ons om advies.

Bent u geïnteresseerd?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!

077 4772104

Of stel uw vraag via het contactformulier!

Parket & Interieur heet voortaan Chateau Parket & PVC Maasbree! Zelfde eigenaar, zelfde service en zelfde kwaliteit! Kom gezellig langs in onze showroom voor passend advies en een kopje koffie!