NL | EN | DE

Neem contact met ons op!

06 50230763

PVC Vloeren Venlo

Op zoek naar een mooie PVC vloer in Venlo? Wij van Parket & Interieur weten hier alles van en leveren verschillende vloeren in diverse kleuren, dessins en breedtes en lengtes. Een PVC vloer is ideaal voor iedere woning, maar is ook prachtig in een winkelpand of kantoor. Wil je graag een vloer die lijkt op echt hout? Of zelfs beton of een tegelvloer? Dit is allemaal mogelijk! Bekijk de mogelijkheden voor PVC vloeren Venlo.

Wat is een PVC vloer?

PVC staat voor PolyVinylChloride en is ook wel bekend als een LVT vloer, ofwel Luxury Vinyl Tiles. Het grote voordeel van PVC is de flexibiliteit, die de vloer enorm sterk en stabiel maakt. Door de elastische finish kan de vloer krachten absorberen van bijvoorbeeld een glas dat kapot valt. Bijkomend voordeel is dat dit ook nog eens erg comfortabel loopt.

Wij leveren of plaatsen PVC vloeren in Venlo

Een PVC vloer is dus al erg comfortabel, maar voor wie nog meer comfort zoekt is er ook nog een +-11mm dikke PVC vloer. De onderkant is van kurk, wat de vloer ook nog eens erg stil maakt. Alles moet kloppen en goed op elkaar afgestemd zijn. U wilt zeker zijn van de keuzes die u maakt. Dus komen we als u dat wenst bij u langs om te meten en te adviseren of om samen een plan te maken.

Bent u geïnteresseerd?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!

077 4772104

Of stel uw vraag via het contactformulier!

Parket & Interieur heet voortaan Chateau Parket & PVC Maasbree! Zelfde eigenaar, zelfde service en zelfde kwaliteit! Kom gezellig langs in onze showroom voor passend advies en een kopje koffie!