NL | EN | DE

Neem contact met ons op!

06 50230763

PVC Vloeren Roermond

Een PVC vloer is een vloerbedekking van harde elastische kunststof, maar die er juist uit ziet alsof het echt hout, beton of zelfs een tegelvloer is. PVC wordt ook wel LVT genoemd, wat staat voor Luxury Vinys Tiles. Een PVC vloer is bijzonder sterk en heeft dankzij de elastische finish een herstellend vermogen. Deze elasticiteit zorgt ervoor dat schade wordt voorkomen wanneer hier iets opvalt en het loopt ook nog eens erg aangenaam. Onderhoud van een PVC vloer is ook eenvoudig en de vloer is stil en stabiel. Daarnaast is PVC ook recyclebaar. Op zoek naar PVC vloeren in Roermond? Wij weten hier alles van, kom gerust eens langs in de showroom.

Wij leveren of plaatsen PVC Vloeren in Roermond

PVC vloeren hebben een stroef karakter in het gebruik, zowel in vochtige als in droge staat. Bij Parket & Interieur hebben we PVC vloeren in diverse kleuren, designs, breedtes en lengtes leverbaar. Deze vloeren zijn ideaal voor gebruik in uw woning, maar zijn ook perfect te gebruiken voor projectmatig gebruik zoals in winkels of openbare ruimtes. Op zoek naar een PVC vloer met nóg meer comfort en stilte? Dan bieden wij een extra dikke PVC vloer van ongeveer 11mm dik, met een onderkant van kurk.

Alles moet kloppen en goed op elkaar afgestemd zijn. U wilt zeker zijn van de keuzes die u maakt. Dus komen we als u dat wenst bij u langs om te meten en te adviseren of om samen een plan te maken.

Bent u geïnteresseerd?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!

077 4772104

Of stel uw vraag via het contactformulier!

Parket & Interieur heet voortaan Chateau Parket & PVC Maasbree! Zelfde eigenaar, zelfde service en zelfde kwaliteit! Kom gezellig langs in onze showroom voor passend advies en een kopje koffie!