NL | EN | DE

Neem contact met ons op!

06 50230763

Parket Venlo

Op zoek naar een vloer voor uw huis of kantoor in de regio Venlo? Dan bent u bij Parket & Interieur aan het juiste adres. Wij leveren en plaatsen graag vakkundig uw vloer voor u. Van parketvloeren tot PVC vloeren. Parket & Interieur biedt een breed assortiment.

Parketvloer

Een parketvloer is een vloer gemaakt van hout. Deze vloer creëert een warme sfeer in uw huis of kantoor. Er zijn veel verschillende soorten parketvloeren, neem bijvoorbeeld de traditionele parketvloer. Dit is een techniek waarmee verschillende patroonvloeren gemaakt kunnen worden (zoals een visgraat of Versaillesvloer). Zoals de naam al zegt is deze parketvloer een echte klassieker.

Gaat u liever voor een wat strakker interieur? Dan is prefab parket wellicht iets voor u. Prefab parket is smaller dan de standaard parketvloeren en wordt mede daardoor veel toegepast in moderne interieurs. Naast bovenstaande parketsoorten is lamelparket ook erg populair. Deze parketsoort is erg stabiel en heeft daarnaast minder verwerking als een massieve plank. De verschillende parketvloeren hebben verschillende legwijzes. Benieuwd naar de beste mogelijkheden voor uw woning of kantoor? Parket & Interieur helpt u graag verder.

Parket Venlo

Parket & Interieur levert en plaatst parket in Venlo en omstreken. Persoonlijk advies nodig? Dat komt goed uit. Wij hechten namelijk veel waarde aan persoonlijk advies. Dit om samen met u tot het beste resultaat te komen, want voor iedereen is er namelijk een passende vloer te vinden. Met een team van ervaren specialisten staan wij voor u klaar van het uitzoeken tot het plaatsen van de parketvloer. Wilt u zelf uw vloer leggen? Dan kan dat natuurlijk ook. Wij voorzien u graag van de benodigde instructies en tips zodat uw vloer er zo mooi mogelijk in komt te liggen.

Benieuwd naar onze parketvloeren? Of gewoon benieuwd naar ons gehele assortiment? Bezoek dan onze showroom of neem direct contact met ons op door te bellen naar 077-4772104 of door het invullen van onderstaand contactformulier.

Bent u geïnteresseerd?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!

077 4772104

Of stel uw vraag via het contactformulier!

Parket & Interieur heet voortaan Chateau Parket & PVC Maasbree! Zelfde eigenaar, zelfde service en zelfde kwaliteit! Kom gezellig langs in onze showroom voor passend advies en een kopje koffie!