NL | EN | DE

Neem contact met ons op!

06 50230763

Parket Maasbree

Kan uw woning een warmere uitstraling gebruiken? Dan is een parketvloer wellicht dé oplossing voor u. Wij van Parket & Interieur helpen u graag met het leveren en plaatsen van parket in Maasbree en omgeving.

Wat zijn parketvloeren?

Een parketvloer bestaat in principe alleen uit houten vloerdelen. Niet te verwarren met laminaat vloeren, want laminaat is namelijk slecht een foto van hout in plaats van echt hout. Parket bestaat uit verschillende categorieën, namelijk massief parket, lamelparket en Multiplank. Hieronder worden de verschillen kort toegelicht.

Massief parket

Massief parket is een plank die volledig is gemaakt van eiken. Wilt u écht karakter toevoegen aan uw woning of pand? Dan is een massieve vloer een mooie oplossing. Eiken kan namelijk vervormen, er kunnen kiertjes ontstaan en de vloer kan voor geluiden zorgen. Kortom, de vloer voegt echt een beleving en een bepaald karakter toe aan uw woning of pand.

Lamelparket

Op zoek parket met minder werking dan een massieve plank? Dan is lamelparket wellicht iets voor u.  Lamelparket is op het moment een erg populaire parketsoort. Dit parket bestaat gemiddeld genomen uit drie lagen hout, waarvan de toplaag meestal van eiken is. De houtlagen zijn dwars op elkaar gelijmd, wat ervoor zorgt dat het parket nagenoeg stil is.

Multiplank

De Multiplank / duoplank is bijna hetzelfde als de lamelvloer. Deze plank is, zoals de naam al aangeeft, opgebouwd uit twee lagen. De Multi Plank kent verschillende voordelen. Zo is deze vloer zeer stabiel, geschikt voor vloerverwarming en zwevende of verlijmde installaties. Hiernaast trekt de vloer niet krom en werkt de vloer tot 80% minder dan massief parket.

Parket Maasbree

Op zoek naar parket in de regio Maasbree? Parket & Interieur staat graag voor u klaar. Parket & Interieur beschikt over een gepassioneerd team van specialisten die graag vloeren van de beste kwaliteit (A-merken) komen leveren en/of leggen. Wij voorzien u graag van een passend advies.

Meer weten over onze vloeren?  Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 077-4772104 of door het invullen van onderstaand contactformulier.

Bent u geïnteresseerd?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!

077 4772104

Of stel uw vraag via het contactformulier!

Parket & Interieur heet voortaan Chateau Parket & PVC Maasbree! Zelfde eigenaar, zelfde service en zelfde kwaliteit! Kom gezellig langs in onze showroom voor passend advies en een kopje koffie!