NL | EN | DE

Neem contact met ons op!

06 50230763

Parket Baarlo

Kan uw vloer wel een opknapbeurt gebruiken? Wellicht wilt u een wat warmere uitstraling creëren in uw woning? Bent u opzoek naar parket in de regio Baarlo? Wij van Parket & Interieur zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van parketvloeren (houten vloeren) en komen graag bij u langs in Baarlo.

Een parketvloer

Een parketvloer is zoals bovenstaand al benoemd een houten vloer. Vaak wordt deze vloersoort gekozen om een warme uitstraling aan een woning toe te voegen. Er zijn verschillende soorten parketvloeren, zoals: massief parket, lamelparket en multiplank. Elke parketvloer kent verschillende voor- en nadelen.

Het plaatsen van parket in regio Baarlo

Alle parketvloeren kunnen op een verschillende manier geplaatst worden. Zo kunnen deze vloeren gelegd of gelijmd worden. Massief houten vloeren worden vaak gelijmd, lamel en multiplank worden meestal gelegd. Wilt u onder de parketvloer een vloerverwarming aanleggen? Dan is het in de meeste gevallen handig om de parketvloer zwevend te leggen.

U kunt ervoor kiezen om uw parketvloer zelf te leggen of om deze te laten leggen. Heeft u geen ervaring met het leggen van vloeren? Dan adviseren wij u om een vakman in te huren. Heeft u al ooit een vloer gelegd, maar wenst u toch nog een paar instructies? Wij van Parket & Interieur zijn vaak te vinden in de regio Baarlo en helpen u graag.

Onderhoud

Een parket vloer moet goed onderhouden worden. U wilt krassen en/of deuken natuurlijk voorkomen. Dit soort schade kan voorkomen worden door de vloer in te oliën, te waxen of te lakken. Ook hier geldt weer, elke afwerking kent verschillende voor- en nadelen. Benieuwd welke afwerking u het beste kan toepassen? Parket & Interieur bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Parket Baarlo

Parket & Interieur is een jonge ambitieuze onderneming bestaande uit vijf enthousiaste vakmensen. Ons team hecht veel waarde aan persoonlijk advies en natuur. Dit is terug te zien in onze natuurlijke ‘groene’ A-merk producten. We zijn veel werkzaam in de regio Baarlo.

Benieuwd welke parketvloer het beste aansluit bij uw woning of interieur? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 077-4772104 of door het invullen van onderstaand contactformulier.

Bent u geïnteresseerd?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!

077 4772104

Of stel uw vraag via het contactformulier!

Parket & Interieur heet voortaan Chateau Parket & PVC Maasbree! Zelfde eigenaar, zelfde service en zelfde kwaliteit! Kom gezellig langs in onze showroom voor passend advies en een kopje koffie!