NL | EN | DE

Neem contact met ons op!

06 50230763

Houten vloeren Venlo

Een houten vloer, ofwel een parketvloer

Parket & Interieur levert en plaatst houten vloeren in Venlo en omstreken. Deze vloeren zijn er in verschillende systemen, welke op verschillende manieren zijn te plaatsen. Je hebt bijvoorbeeld traditionele parketvloeren, welke verspijkerd en verlijmd wordt. Dit is ambachtelijk maar arbeidsintensief werk en wordt al eeuwenlang op deze manier uitgeoefend. Deze inspanning zorgt natuurlijk wel voor een prachtig resultaat.

Prefab parket, houten vloeren Venlo

Een andere manier van een parketvloer leggen is met Prefab parket. Dit is een kant en klaar strook van ongeveer 10mm dik en een toplaag van 3,5mm. Het grote voordeel van Prefab is de snelle verwerking, het wordt dan ook vaak projectmatig toegepast. De planken zijn in het algemeen smaller dan andere soorten vloeren, maar zijn wel verkrijgbaar in verschillende soorten hout. Naast de eenvoud van het plaatsen, is de vloer dankzij zijn dunne opbouw ook uitermate geschikt voor op vloerverwarming.

Lamelparket & Multiplank

Lamelparket is een plank die is samengesteld uit 3 lagen. De toplaag is van hout. Doordat de plank uit 3 lagen bestaat is deze ook erg stevig en dus stabiel, daarnaast heeft lamelparket ook minder werking dan een masieve plank. Daarbij is de levensduur net zo goed als die van een massieve plank en kan de vloer, afhankelijk van de toplaag, ook net zo vaak gerenoveerd worden. En ook dit parket is te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Dan is er nog parket met twee lagen in plaats van drie. Dit is de multiplank duoplank. De toplaag is ook hier van hout, eikenhout. Met hieronder een laag van multiplex. Ook deze plank is erg stabiel en kan worden gemaakt in extreme breedtes en lengtes. Dit maakt ook deze vloer ideaal voor bovenop een vloerverwarming.

Massieve plank

Kies je liever voor de ultieme hout beleving? Dan ga je voor een massief eiken plank van door en door eiken. Dit is de vloer die het meeste charisma uitstraalt en waarbij je echt kunt genieten van de houten vloer. Wel zal een eiken vloer werking hebben en kunnen de planken licht vervormen afhankelijk van het seizoen en de luchtvochtigheid. Hierdoor kunnen kieren, scheurtjes en geluid ontstaan. Voor de een onacceptabel, voor de ander draagt dit bij aan de ultieme beleving van een echte houten vloer. Houten vloeren Venlo? Die haal je natuurlijk bij Parket & Interieur.

Wil je de vloeren graag in het echt zien? Bezoek dan onze showroom of neem direct contact met ons op.

Soorten Houten vloeren Venlo

Maak hieronder uw keuze

Bent u geïnteresseerd?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!

077 4772104

Of stel uw vraag via het contactformulier!

Parket & Interieur heet voortaan Chateau Parket & PVC Maasbree! Zelfde eigenaar, zelfde service en zelfde kwaliteit! Kom gezellig langs in onze showroom voor passend advies en een kopje koffie!