NL | EN | DE

Neem contact met ons op!

06 50230763

Houten vloeren Limburg

Ben je op zoek naar houten vloeren in Limburg? Dan ben je bij Chateau Parket & PVC Maasbree helemaal op de juiste plek! Wij zijn een houtenvloerenspecialist in Maasbree (Limburg). Bij ons heb je de keuze uit een breed aanbod houten vloeren. Zo bieden we custom made vloeren van allerlei A-merken tot prijstechnisch interessante vloeren. Zo is er voor iedereen een passende houten vloer te vinden.

Diverse houten vloeren in Limburg bij Parket & Interieur

Bij Chateau Parket & PVC Maasbree bieden we een divers aanbod aan houten vloeren. Denk bijvoorbeeld aan:

Lamel parket

Lamel parket bestaat uit een toplaag van eiken, een tussenlaag van naaldhout en een houten onderlaag. Lamel parket is een erg stabiele vloer die ook op vloerverwarming mag worden toegepast. Doordat een lamelvloer volledig is gemaakt van hout is deze vloer dus niet te vergelijken met een laminaatvloer.

Multiplank vloeren

Een multiplank vloer bestaat uit een eiken toplaag en een multiplex onderkant. Deze vloer is in vele breedtes en diktes te verkrijgen. Een multiplank vloer is erg stabiel en kan daardoor perfect op vloerverwarming worden gemonteerd.

Massief houten vloeren

Een massief houten vloer bestaat volledig uit eiken. Massief houten vloeren zullen gaan ‘werken’, dit betekent dat deze vloeren aan de hand van de luchtvochtigheid zullen krimpen of uitzetten. Kiertjes, lichte schotelvorming of krakende geluiden zijn hierdoor normaal.

Traditionele parketvloeren

Traditionele parketvloeren zijn vloeren waarop een massieve strook wordt verspijkerd en verlijmd. Dit gebeurd op een houten ondervloer. Het leggen van een traditionele parketvloer is erg ambachtelijk werk en daardoor arbeidsintensief.

Prefab parket vloeren

Prefab parket is veelal een kant en klaar strook van ongeveer 10 millimeter dik met een houten toplaag van ongeveer 3,5 millimeter. Prefab parket wordt vaak projectmatig toegepast, met name in verband met de snelle verwerking. Een Prefab Parket is uitermate geschikt voor op vloerverwarming.

Houten vloeren showroom in Limburg

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod houten vloeren? Bezoek dan onze showroom in Maasbree (Limburg)! Wij vertellen je graag meer over onze vloeren zodat je een wel overwogen keuze kunt maken.

Soorten Houten vloeren Limburg

Maak hieronder uw keuze

Bent u geïnteresseerd?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!

077 4772104

Of stel uw vraag via het contactformulier!

Parket & Interieur heet voortaan Chateau Parket & PVC Maasbree! Zelfde eigenaar, zelfde service en zelfde kwaliteit! Kom gezellig langs in onze showroom voor passend advies en een kopje koffie!