NL | EN | DE

Neem contact met ons op!

06 50230763

Houten vloer en zonlicht

Eindelijk kan ook Nederland genieten van de zomerse temperaturen. Lekker buiten zijn in het zonnetje en hopelijk een mooi bruin kleurtje krijgen. Maar wat doet het zonlicht eigenlijk met een houten vloer in je huis?

Verkleuring van de vloer

Hout is een natuur product en zal dus verkleuring laten zien met de tijd, net zoals andere natuurlijke producten. Dit komt door de ultraviolet straling wat in het zonlicht zit. Nu zal de kleur van je vloer niet drastisch veel veranderen waardoor je een compleet andere vloer krijgt. Maar zal het een beetje lichter worden.

Wij houden rekening met zonlicht op uw vloer

Wij zijn er van bewust dat men dit niet graag ziet gebeuren met hun vloer. Daarom proberen wij dit zo veel mogelijk te minimaliseren. Zo komen onze houten vloeren van een Nederlandse, Franse of Duitse producent waar we zeker van kunnen zijn dat er goede kwaliteit geleverd wordt. En werken wij met een UV olie behandeling. Deze zorgt ervoor dat er als het ware een blokkade ontstaat in de vloer ten opzichte van het zonlicht. Hierdoor wordt het verkleuringsproces vertraagd, zodat u langer optimaal van uw vloer kan genieten.

Bent u geïnteresseerd?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!

077 4772104

Of stel uw vraag via het contactformulier!

Parket & Interieur heet voortaan Chateau Parket & PVC Maasbree! Zelfde eigenaar, zelfde service en zelfde kwaliteit! Kom gezellig langs in onze showroom voor passend advies en een kopje koffie!